Stalen Kern

juni 30, 2021 0 Door delmontagnaoro

Schilder Den Haag

Laten we beginnen met de standby-oplossing, de stalen kern categorie. Het doel van een stalen kern is om de deur of het raam nog steviger te dragen. Als u dat wilt, ga dan voor staalkern met aluminium coating of PVC coating. De PVC-coating wordt vaak gebruikt op staalkern vanwege het behoud van het algemene uiterlijk. Als u op zoek bent naar iets dat meer strak, elegant, verstelbaar, modern en duurzaam is, dan is een stalen kern gewoon niet geschikt. Staalkern is taai. Als u het gebruikt als vulmiddel tussen de kern en de omringende bakstenen, dan moet u het repareren zodra de scheur ontstaat, omdat het de hele structuur verzwakt. Daar komt nog bij dat staalkern duurzaam is in vergelijking met spandex trekstaal. Net als gewoon aluminium, is staalkern koude tolerant. Het andere voordeel dat de staalkern aanbiedt is vermindering van kosten in tijd. De beste staalkern van Frames of Steel kost misschien iets meer dan standaard staalkern, maar na verloop van tijd kunt u geld en energie besparen door op uw energierekeningen te besparen.

Laten we nu overgaan tot een PVC/aluminium combo. Dit soort oplossing is tegenwoordig ongeveer het meest populair, en heeft aanleiding gegeven tot veel dure oplossingen. Kozijnen van staal en PVC zijn de goedkoopste als het gaat om energiebesparing, vooral als je het relateert aan gebruikers-, commerciële- en bedrijfstoepassingen. Ze hebben beide dezelfde opengewerkte kozijnen, optie van trekhaak en slotontwerp waarmee u de deur sneller kunt sluiten. Het PVC heeft de flexibiliteit om de deur met minimale inspanning te sluiten, terwijl het stalen frame de weerstand biedt om de deur onder overmatige kracht uit te voeren.

Dit tandwielsysteem, een combinatie van staal en PVC, is geschikt voor elk klimaat. Het stalen frame trekt zelden krom, terwijl het PVC beweeglijk blijft. Dankzij de engineering van deze systemen, kunnen we de beste oplossing kiezen, afhankelijk van onze individuele situaties. Aluminium frame is het minst duur in vergelijking met staal, maar minder duurzaam, handiger en met een veel grotere bedreiging voor het milieu. Aluminium kan buigen, wat een bedreiging vormt voor de gedachtestructuur van de deur. Bij beschadiging kan aluminium met chemische stoffen reageren tot een gevaarlijke verbinding, die ernstige gezondheidsrisico’s kan veroorzaken. Dus, het grootste voordeel is dat in termen van veiligheid, aluminium de strook wint. Maar hoe zit het met de duurzaamheid? Laten we proberen dat in meer detail uit te leggen.

Stalen deurkozijnen daarentegen, worden voornamelijk gebruikt voor zware en industriële toepassingen. Op het gebied van gezondheid en kosten, is staal de voorkeur boven aluminium omlijste deuren. De belangrijkste reden kan betrekking hebben op het vorige punt, maar op het einde, het is allemaal over de plaatsing van materiaal samen met de ingenieurs bevindingen. Stalen kernen zijn zeer sterk, maar een lange levensduur ondersteund met kwaliteitsgarantie is wat staal perfect maakt in alle toepassingen.

Laten we proberen ze kort uit te leggen. Aluminium kozijnen, bijna alle toepassingen hebben geen garantie omdat de deur niet kan worden afgedicht. Als gevolg daarvan is er een groot risico op schade aan het frame als je gewoon probeert te sluiten aluminium deur. Dus, je moet niet vergeten dat het aluminium frame kan worden gebogen als met de tijd en een aantal kleine beschadigingen, kunnen ze niet groot genoeg om zelfs op te merken. Dit gebeurt heel gemakkelijk.