Makelaar

juni 30, 2021 0 Door delmontagnaoro

Makelaar Bergen op zoom

De reden waarom de eerste aanbiedingen die naar de makelaars, huis en haard, de hypotheekmakelaars, enz. worden gestuurd, de schakelaars op de inspectierapportage checklist hebben, was eenvoudig omdat de meeste van de eigendommen geen Ontario (OSHA) normen hebben die aan hun erkende inspecteur zijn verbonden.

– Mijn grootste ergernis is wanneer nieuwe huisinspecteurs zeggen dat de inspectie van mijten moet wachten op de voltooiing van een inspectieverslag van het onroerend goed. Dit geldt alleen als het roerend goed een vrijstaande garage is of die vrijstaand is. Indien een chattel aangebouwd is, is de reden dat het eerste inspectierapport moet wachten op het tweede rapport omdat A/C’s en meters passen in zijn nieuwe afdeling bereikbaarheidsvolgorde. Dit rapport komt op een later tijdstip, wanneer alle andere inspecties zijn afgerond. Dit is een weerspiegeling van de inspectiedienst die de bestaande inspecteurs krijgen aangeboden.

– Wij houden onze inspectierapporten voor de geldverstrekker als het klaar is voor publicatie en de klant en als wij klaar zijn met onze inspectie en ons eindrapport met onze opmerkingen indienen. De klantenondersteuning voor hun hypotheekmakelaar. Die de offerte maakt.

Lees meer:
Taxateur Roosendaal