Hoe maak je je huis schoon?

juni 30, 2021 0 Door delmontagnaoro

De eerste en de belangrijkste stap om te verhuizen is schoonmaken. Stof, vuil en viezigheid op de meubels, op de vloer, op de tapijten zijn enkele van de dingen die meer dan alleen afstoffen nodig hebben. Kijk goed rond en bepaal de dingen die schoongemaakt moeten worden. Eenmaal in het huis, controleer de keuken en was de borden en het kookgerei.

Schoonmaak verhuizen

– Controleer de apparaten in de keuken. Haal de apparaten eruit en sorteer ze volgens de dagelijkse behoeften. Berg de zware spullen op in de hoek van de keuken en de lichtere spullen in de kast. Maak de koelkast, de magnetron en de planken schoon.

– Een schone koelkast ziet er spic en span uit en heeft rommel. Het volgende op de lijst is het aanrecht dat moet worden ingewreven met een vochtig badstof mes. Dit verwijdert olievlekken, gemorst voedsel en dergelijke en maakt het hele aanrecht schoon. Om aanhoudende geurtjes uit de koelkast te verwijderen en de onderzijde te desinfecteren, gebruikt u een pasta van geweekte, opgeloste en verwarmde citroen. Giet de citroenpasta op het schone aanrecht en verwarm het een paar minuten om de pasta te laten smelten.

– De spoelbak moet ook ontsmet worden voordat u er iets in doet. Maak en schrob gootsteen met een goede kwaliteit alkalisch reinigingsmiddel en giet. Was de afvoer en giet een kopje azijn dat door de afvoer in de gootsteen valt. Schrob nu de hele vloer met de schrobber en doe wat geurend reinigingspoeder op de schrobber. Dit zal helpen om het water te bevochtigen en te verzachten en zal als een magneet werken om zich te ontdoen van ziektekiemen, vuil en viezigheid die aan de tegels vastzitten.

– Maak het bed en de badkamer schoon met vergelijkbare schoonmaakmiddelen. Zorg ervoor dat de nieuwere Moreover carrying team strategie blijft door het vuile gebied schoon te maken.

– Het nemen van de poeder behandeling, muur licht en maakt een oversized sprong binnenin deLeadbote vlek transactie en waterschade herstelwerkdoos.

– Nu kunt u ook betegelde vloeren en wanden afnemen door te vegen. Ze zullen een goede schrobbeurt nodig hebben met een alkalisch reinigingsmiddel van goede kwaliteit. Na het spoelen van de vloeren is het een goed moment om ze in de was te zetten en een laag coating aan te brengen. Vervang de tegels als ze kapot zijn, maak ze schoon en poets ze om vlekken te voorkomen.

– Om vlekken en geurtjes in badkuipen en jacuzzi’s te verwijderen, schrobt u ze met een mild afwasmiddel en warm water, of strooit u de gewenste hoeveelheid van de geurverdrijver die u hebt gekocht over de badkuipen. Giet het water vervolgens uit en laat het enige tijd staan. Verwijder alle badmatten en gooi ze weg. Schrob ze vervolgens met een droge doek.

Een laatste opmerking, om veel problemen op te lossen en een aanzienlijke impact te hebben op uw huis verbouwingsproject. Ruim niet alleen uw huis op, maar bedenk manieren om zowel de energie-effici├źntie als de netheid van uw huis te verbeteren. Simpel, op het moment dat dingen vies zijn, maak ze schoon, maak ze netjes. Of u nu in een nieuw huis gaat wonen of naar een nieuwe plek verhuist, ga door uw huis en ontdoe u van inspitenties. De kans is groot dat u nooit meer praktisch hoeft te verhuizen.

Lees meer:
Schoonmaakbedrijf Den Haag